Selecteer een pagina

Onze diensten

Zelf software maken is de enige manier om software echt goed te begrijpen. Daarom neemt kennis van programmering en softwareontwikkeling een centrale plaats in binnen 42. Behalve voor de ontwikkeling van maatwerk software kunnen organisaties bij 42 terecht voor het laten hosten en/of beheren van maatwerk software.

Ook geven we advies over het inrichten van ontwikkelstraten en over het aansturen van het ontwikkelproces. Daarnaast wordt 42 vaak ingehuurd om een audit uit te voeren op de software architectuur in het algemeen of de security aspecten ervan in het bijzonder.

.

Ontwikkeling

Onze teams kunnen uw software bouwen. Wanneer u software van hoge kwaliteit nodig heeft, te bouwen met toonaangevende technologie, zijn wij het bedrijf om contact mee op te nemen.

We doen al meer dan 10 jaar aan agile software ontwikkeling en streven voortdurend naar het verbeteren van dit ontwikkelproces en naar het optimaliseren van onze stack.

.

Beheer

Ons werk stopt niet na het opleveren van een nieuwe applicatie. Steeds vaker verzorgen wij ook het applicatiebeheer voor onze klanten. Dit maakt ook het door – ontwikkelen van deze applicatie een stuk gemakkelijker.

Om bovendien snel veranderingen door te kunnen voeren zonder vertraagd te worden door procesmatige beperkingen als testen en live zetten, kiezen we hiervoor vaak een DevOps benadering. Hiermee wordt overbodig handmatig werk in het ontwikkel – en releaseproces vermeden.

.

Security

Om security risico’s in uw systemen en processen te minimaliseren is het van belang om noodzakelijke security activiteiten te definiëren die tijdens het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van software en systemen door de organisatie nageleefd moeten worden.

.

Audits

Als een project dreigt te ontsporen als gevolg van een overschrijding van budget en tijd en/of er functionaliteit wordt opgeleverd waar niet om gevraagd is kunnen wij helpen die project weer op de rails te krijgen.

De instrumenten, waarmee 42 bij eigen ontwikkelingstrajecten de kwaliteit van geproduceerde code analyseert, zijn namelijk ook prima in te zetten voor analyse van door anderen uitgevoerde projecten.

Dit kan op verschillende niveaus, vari?rend van een quick-scan tot een diepgravende audit. Hierbij controleren wij als onafhankelijke partij de ontwikkelde code inclusief alle beschikbare aanvullend informatie over het project om vervolgens te komen met conclusies en aanbevelingen.

Desgewenst kunnen wij ook een herzien projectvoorstel bij de klant neerleggen en het project overnemen om tot een goed einde te brengen.

.

Advies

42 beschikt over consultants met diepgaande kennis van architectuur, infrastructuur en ontwikkelprocessen. Deze kennis kan ingezet worden om bedrijfsprocessen te analyseren en oplossingen vorm te geven. Ook kunnen wij klanten helpen met het inrichten van een eigen ontwikkelstraat en/of adviseren over bijvoorbeeld het inrichten van Continuous Delivery.

.

Mobile

Mobile is niet alleen voor consumenten een belangrijk kanaal, maar in toenemende mate ook voor bedrijven. De meeste bedrijven zijn bezig met het definiëren van een strategie op het gebied van mobiele toepassingen of hebben reeds de eerste stappen gezet op dit gebied.

.

UX Design

Onze UX Designers proberen antwoord te vinden op vragen die van toepassing zijn bij de interactie tussen een gebruiker en het product. Daarbij houden zij rekening met het commerciële aspect.

UX Design is een belangrijk onderdeel van iedere website. Het is het creatief proces dat vaak hand-in-hand gaat met het grafische ontwerpproces. Onze UX Designers kunnen namelijk ook goed grafisch ontwerpen.

Meer informatie over onze diensten?

Wij helpen u graag verder om de mogelijkheden te bespreken.