Selecteer een pagina

Ontwikkeling

 

Onze teams kunnen uw software bouwen. Wanneer u software van hoge kwaliteit nodig heeft, te bouwen met toonaangevende technologie, zijn wij het bedrijf om contact mee op te nemen. We doen al meer dan 10 jaar aan agile software ontwikkeling en streven voortdurend naar het verbeteren van dit ontwikkelproces en naar het optimaliseren van onze stack.

Wij werken nauw samen met onze klanten bij het ontdekken en realiseren van hun werkelijke behoeften. Wij bouwen responsive front end applicaties met behulp van moderne Javascript frameworks zoals AngularJS en BootstrapJS . We realiseren zeer schaalbare en wendbare applicaties met behulp van Java. En onze mobiele ontwikkelaars kunnen bijpassende iOS applicaties bouwen. Als klant kun je profiteren van deze combinatie aan vaardigheden en bewezen technologie door ons uw oplossing te laten maken.

Voor die klanten die w?l van onze kennis en expertise gebruik willen maken, maar die de systeemontwikkeling niet geheel uit handen willen geven, bestaat de mogelijkheid om een team van 42 specialisten on site bij de klant in te zetten. Dit team zal dan de 42 aanpak toepassen op de specifieke situatie van de klant en tevens de ontwikkelaars van de klant hierin opleiden en coachen.

 

Meer informatie over onze diensten?

Wij helpen u graag verder om de mogelijkheden te bespreken.