Selecteer een pagina

Beheer

Ons werk stopt niet na het opleveren van een nieuwe applicatie. Steeds vaker verzorgen wij ook het applicatiebeheer voor onze klanten. Dit maakt ook het door-ontwikkelen van deze applicatie een stuk gemakkelijker. Om bovendien snel veranderingen door te kunnen voeren zonder vertraagd te worden door procesmatige beperkingen als testen en live zetten, kiezen we hiervoor vaak een DevOps benadering. Hiermee wordt overbodig handmatig werk in het ontwikkel- en releaseproces vermeden.

Behalve het in beheer nemen van applicaties die 42 zelf gemaakt heeft, krijgen we steeds vaker van onze klanten de vraag of we applicaties in beheer kunnen nemen die door andere partijen gemaakt zijn. Dit is geen probleem mits ze enigszins passen binnen de stack die we zelf ook gebruiken voor onze eigen applicaties. Zodra een applicatie door ons in beheer is genomen en de SLA in werking is gesteld, kunnen stappen genomen worden in doorontwikkeling en optimalisatie.

Voor het hosten van applicaties die bij 42 in beheer gegeven worden werken wij samen met CloudVPS, een ISO 27001 en NEN 7510?gecertificeerde Nederlandse leverancier van Cloud diensten. Alle applicaties die wij beheren, draaien bij hun in de cloud en de support medewerkers van 42 hebben direct contact met de beheerders bij CloudVPS. CloudVPS garandeert een 99,9 % uptime.

Meer informatie over onze diensten?

Wij helpen u graag verder om de mogelijkheden te bespreken.