Selecteer een pagina

“Het team van 42 heeft eerst het systeem waarin we ANWB Experts wilden bouwen geheel doorgrond waardoor onmogelijkheden al vroeg duidelijk werden en iedereen met dezelfde verwachtingen is gestart. Ook hadden ze al snel door wat belangrijk voor ons was en kwamen ze regelmatig met goede idee├źn om de community nog beter te laten functioneren.”

– MARISE BLOEMBERGEN, UITGEVER ANWB

ANWB Experts: Samen weten we alles

Leden van de ANWB belden voor informatie en advies vooral naar de telefonische helpdesk. Om beter aan te sluiten bij de moderne tijd was de ANWB op zoek naar een schaalbare manier van advies geven. Dit is het expert platform geworden. Hierdoor kan de ANWB nu veel meer leden helpen met betrouwbare adviezen.

Op ANWB Experts zijn antwoorden te vinden op het gebied van auto, motoren, kampeermiddelen en juridische info. Staat een vraag er nog niet bij, dan kun je als ANWB-lid een nieuwe vraag stellen.

Project

In opdracht van de ANWB heeft 42 een community ontwikkeld binnen de ANWB portaal waar ANWB Leden vragen kunnen stellen over onderwerpen gerelateerd aan de kernpunten van de ANWB. Deze vragen kunnen beantwoord worden door andere leden van de ANWB of ANWB Experts. Doordat de leden kunnen zoeken binnen de al gestelde vragen en antwoorden is de bedoeling dat het aantal vragen via de telefoon vermindert. De ANWB Experts community is door een team specialisten van 42 gemaakt bij de ANWB op locatie in sprints van 3 weken en is ontwikkeld met Java op basis van het Spring Framework met Spring MVC en JQuery. Er wordt een web api van het community platform Pluck gebruikt om data op te halen en op te slaan. Bovenop dat platform is een custom frontend gebouwd met HTML5, CSS3 en Javascript.

Meer weten? Bezoek de website van ANWB Experts: Samen weten we alles, download de flyer of neem contact met ons op.

ONZE PARTNERS

Meer informatie over onze diensten?

Wij helpen u graag verder om de mogelijkheden te bespreken.