Selecteer een pagina

“De kracht van 42 is dat het team dat bij ons werkt communicatief goed is en vrij makkelijk schakelt met alle afdelingen binnen ANWB (en dat zijn er nogal wat). Daarnaast maken ze zich de materie heel snel eigen en voegen ze waarde toe aan de applicatie door met goede suggesties te komen.”

– DRIES VAN DEN BOS, SENIOR PRODUCT MANAGER ANWB

ANWB Garagereviews

Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat bijna de helft van de mensen een garage in de buurt kiest en dat bijna iedereen zijn garage trouw blijft. De ANWB vond dit opmerkelijk omdat veel mensen bij de keuze van hotels, restaurants en/of reizen vaak veel kritischer zijn. Het werd dus tijd voor een vergelijkingssite voor garages.

In opdracht van de ANWB heeft 42 een onafhankelijke beoordelingssite uitontwikkeld genaamd ANWB Garagereviews. Deze site moet klanten helpen bij de keuze van een garage op basis van de beoordelingen van andere autobezitters. De klant beoordeelt zijn garage onder meer op klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitsverhouding en het nakomen van afspraken.

Wat de site bijzonder maakt, is dat het de eerste echte onafhankelijke beoordelingssite voor garages is. Om onafhankelijk te kunnen blijven vind de ANWB het belangrijk om zelf geen partij te kiezen. Daarom hebben ze garagehouders de mogelijkheid gegeven om te reageren op reviews van hun klanten.

Project

De garagereview website is door een team specialisten van 42 gemaakt bij de ANWB op locatie in sprints van 3 weken. De gebruikte technologie is MongoDB, Java (Spring Data, Jersey), javascript, CSS3, HTML5.

Meer weten? Bezoek de website van ANWB Garagereviews, download de flyer of neem contact met ons op.

ONZE PARTNERS

Meer informatie over onze diensten?

Wij helpen u graag verder om de mogelijkheden te bespreken.